Kläder Linköping

Välkommen till Kahnli Kläder.Vi erbjuder våra kunder klassiska kläder för alla åldrar. För att du ska kunna hitta en komplett garderob hos oss säljer vi även underkläder och accessoarer. Välkomna!

Kläder i Linköping | Kahnli Kläder
Kahnli Kläder Aktiebolag

Kläder i Linköping | Kahnli Kläder

Kahnli Kläder

-en anrik klädaffär som drivits som ett familjeföretag ända sedan 1951. Här lägger vi stor vikt vid den personliga servicen, och på att kunna erbjuda våra kunder klassiska kläder för alla åldrar. För att du ska kunna hitta en komplett garderob hos oss säljer vi även underkläder och accessoarer, till exempel hittar du stödstrumpor och strumpor med lös resår, och givetvis våra bambutrosor och bambukalsonger som blivit en stor succé.

 

I butiken hittar du ett väl sammansatt utbud av damkläder och herrkläder av exklusiv kvalitet såväl som till lite lägre priser. Skjortor och kostymer, kjolar och kavajer, klänningar och blusar samsas om utrymmet med jaktkläder och träningskläder.

Förutom vanliga storlekar finns även stora kläder för stora män (D96-D144/S-8XL), stora kläder för kvinnor (34-56/16-27) och specialkläder för äldre i form av till exempel byxa och kjol med resår, bomullsrockar med mera.

Vi ser fram emot att möta dig i affären på Storgatan 27 i Vimmerby. Har du anhöriga som har svårt att följa med på grund av exempelvis sjukdom eller rörelsehinder får du gärna låna med kläder för dem att prova hemma.

Kahnli Kläder ligger i ett gammalt timrat hus från 1700-talet. Andra våningen är från 1800-talet. Tredje våningen är från 1900-talet. Den östra gårdslängan på det 30 meter långa huset är från sent 16oo-tal. Atmosfären från 1800-talet har behållits och vi har fortfarande kvar inventarier från öppningsåret 1951.

 

Våra märken:

  • JACETT
  • STETSON
  • RESTERÖDS
  • ADA FASHION
  • SWEDTEAM

 

Telefonnummer:
0492-103 14

Adress:
Storgatan 27,
598 37 Vimmerby 

Öppettider:  Vardagar: 10-18 Lördagar: 10-14

Kahnli Kläder Aktiebolag
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information